0747-818-901
Zona ta de confort poate fi depășită!

Zona ta de confort poate fi depășită!

Confortul e plăcut. Să fi în zona lui e minunat. E călduţ. E locul din care nu mai vrei să pleci. E locul pentru care de fapt munceşti, lupţi şi visezi. Să fi în acel loc în care problemele au dispărut, nu există suferinţă de niciun fel, totul este bine, pozitiv. Ei bine, când simţi că totul este bine, că nu doare nimic şi lucrurile arată bine, atunci începe DECĂDEREA TA.

Zona de confort este de fapt un asasin deghizat într-un prieten.

Zona de confort este sirena care te ademeneşte cu cântecul ei şi apoi te trage la fundul mării unde te îneacă.

Zona de confort este calul troian pentru care spargi singur zidurile cetăţii tale şi pentru care inviţi distrugerea ta de bunăvoie şi nesilit de nimeni.

Zona de confort distruge:

1. Încrederea în tine, pentru că neavând curaj să greşeşti, nu ai cum să îţi dezvolţi abilităţi.

2. Inteligenţa emoţională, pentru că netrăind experienţe emoţionale, bune şi rele, nu te maturizezi.

3. Personalitatea, pentru că neavând curaj să te exprimi şi să fii tu însuţi, rămâi doar o clonă, o imitaţie ieftină, o felie mică din ceea ce eşti cu adevărat.

4. Relaţiile de iubire, pentru că nimic nu distruge mai rapid relaţiile dintre oameni decât rutina. Iubirea este intensă iar zonei de confort îi place să nu simtă nimic.

5. Șansa de a avea bani, pentru că a face bani e un lucru ce necesită acţiune, iar zona de confort vrea pasivitate şi lene.

6. Prieteniile, pentru că în prietenii şi relaţii sociale trebuie să te implici însă zona de confort te vrea doar pentru ea.

7. Vocaţia, pentru că atunci când ai vocaţie sufletul tău arde mai tare ca oricând, iar zona de confort nu vrea flăcări şi nici măcar fum. Zonei de confort îi place doar cenuşa în care se bălăceşte ca un porc în propria-i mizerie.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care zona de confort le ucide.

Oamenii sunt făcuţi ca atunci când sunt scoși din zona de confort (pentru că de bunăvoie puţini oameni ies), să îşi dorească imediat să intre înapoi. Acestea sunt momentele când poţi să profiţi cel mai mult de pe urma unei fiinţe umane pentru că ar face ORICE pentru a reveni în zona de confort şi să rămână acolo. De parcă toate lucrurile rele care se întâmplă deja nu sunt de ajuns.

Nu-i aşa că e ironic? Zona de confort îţi ucide viaţa iar tu eşti dispus să faci ORICE pentru a fi acolo.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să mă contactați aici 

Adaugă comentariu

Adresa dvs de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii