0747-818-901
câteva detalii despre

Trainerul tău

Component al lotului național de Powerlifting și tehnician nutriționist, Laurențiu Avram are toate recomandările necesare pentru a fi de azi antrenorul tău personal.

A debutat în lumea sportului de performanță în 2011. În anul 2012 Laurențiu Avram participa deja la Campionatul European de Powerlifting în Danemarca, unde se clasează pe locul 5, fapt ce l-a determinat să țintească spre podium și să își dorească tot mai mult o medalie.

În 2013 este declarat „Sportivul anului” în județul Alba, obținând în același an medalia de argint în cadrul competiției internaționale „Cupa Dunării”, desfășurată în țara vecină Ungaria.

Din anul 2012 și până în prezent Laurențiu a participat la 4 campionate europene și 4 campionate mondiale de powerlifting, cea mai bună clasare fiind locul 4 în cadrul Campionatului Mondial 2016, Polonia. Pe lângă cariera de sportiv, Laurențiu și-a însușit cu succes și determinare rolul de antrenor, fiind atestat în domeniu, reușind astfel performanța de a-și îndruma cursanții, ajutându-i, prin sport și nutriție, să dobândească un stil de viață sănătos.

Cea mai mare provocare a carierei sale este fără doar și poate scoaterea oamenilor din zona lor de confort.

„Sportivul anului” în județul Alba

Laurențiu Avram